SALARII PLĂTITE ÎNAINTEA SARBATORILOR PASCALE PENTRU TOATE CATEGORIILE DE BUGETARI

SALARII PLĂTITE ÎNAINTEA SARBATORILOR PASCALE PENTRU TOATE CATEGORIILE DE BUGETARI

În urma anunţului făcut de Guvern, în data de 27 martie, în ceea ce priveşte plata salariilor până în data de 10 aprilie 2015 pentru toate categoriile de bugetari, inclusiv pensionari, municipalitatea va acorda drepturile salariale tuturor angajaţilor începând cu data de 7 aprilie.
Astfel, luni 6 aprilie au fost efectuate deschideri bugetare pentru toate direcţiile subordonate Primăriei şi Consiliului Local, precum şi pentru Aparatul de Specialitate al Primarului.
Pentru că disponibilul bugetar local nu permite achitarea salariilor şi rambursarea creditelor în orice condiţii, au fost purtate discuţii la nivel de trezorier şef şi trezorerie, astfel încât cotele defalcate din impozitul pe venit să fie virate cu o zi mai devreme, respectiv în data de 7.
Aşadar, toate plăţile pentru salarii, atât pentru Aparatul de Specialitate al Primarului cât şi pentru toate direcţiile subordonate, se vor face în zilele de 7, 8, 9 aprilie.
Direcţia de Asistenţă Socială Giurgiu va face plata către însoţitorii persoanelor cu handicap în zilele de 8 şi 9 aprilie 2015, în prima zi pentru beneficiarii care îi ridica de la ghişeul direcţiei, iar în data de 9 aprilie pentru persoanele care deţin card bancar.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul MESAJUL PRIMARULUI NICOLAE BARBU CU OCAZIA FLORIILOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.